Başkan Başer, Gümüşhane’nin Sorunlarını MHP Üst Yönetimine İletti

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)  Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi davet eden Başkan Vedat Soner Başer, Bahçeli’nin en kısa sürede Gümüşhane’ye geleceğini söyledi.
Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, partisinin 17- 19 Mayıs tarihlerinde belediye başkanlarının katılımıyla Kızılcahamam’da düzenlediği kampın ardından Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.
MHP’li 218 belediye başkanının katıldığı kampın ardından Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük ile birlikte MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcıları;  Edip Semih Yalçın, Sadir Durmaz, Mustafa Kalaycı ve Genel Sekreter İsmet Büyükataman’ı, makamlarında ziyaret etti.
Yaptığı ziyaretlerin ardından basın açıklaması yapan Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Merkez Yönetiminin her zaman Gümüşhane’nin yatırım ve projelerinin en önemli destekçisi olduğunu ifade ederek, “Genel Başkanımızın elini öpüp, hayır duasını aldık. Gümüşhane’mizin genel durumu ile alakalı bilgi verip, yine Gümüşhane ile ilgili taleplerimizi arz ettik. İnşasına başlayacağımız projelerle ilgili bilgi verdik, destek ve dualarını aldık ve kendisini Gümüşhane’ye davet ettik. Sayın Genel Başkanımız davetimize olumlu bakarak en yakın zamanda Gümüşhane’ye geleceğini ifade ederek Gümüşhane’nin kendisi için özel bir yeri olduğunu belirtip tüm hemşerilerimize selamlarını iletti” dedi.
Genel Başkan Yardımcıları ile de Gümüşhane’nin genel durumu ile alakalı istişarelerde bulunduklarını belirten Başer, “Genel Başkan Yardımcılarımıza şehrimizin sorunları hakkında bilgi verip destek istedik. Kendileri de desteklerinin her daim yanımızda olduğunu ifade ettiler” şeklinde konuştu.
Vedat Soner Başer’in Genel Başkan Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcılarının ziyaretinde ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, Söğütlü Belediye Başkanı İsa Koç ve Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut yer aldı.