Başkan Nas Ankara'ya Çıkarma Yaptı

Kelkit belediye başkanı Aziz Nas çalışma ziyaretleri kapsamında Ankara’ya çıkarma yaptı.
Başkan Nas; Ankara ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü kıymetli hemşehrimiz Prof. Dr. Kemalettin Aydın’a gerçekleştirdi. 


Devamında ise Türkiye’nin takdir ettiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Gümüşhaneli hemşehrimiz Nurettin Taş'ı ziyaret ederek Yunus Emre mahallesinin yağışlı havalarda yağan yağmurun sele dönüşerek evlere dolmasını önlemek üzere yapılacak olan taşkın koruma çalışmalarının ihale süreçleri  ve ne kadar destek çıkılacağı  hususnu görüşerek bir takvime bağladılar.  Yine aynı bakanlıga bağlı   Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü hemşehrimiz Hacı Abdullah Uçan’la devam etti.


Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kiralama Dairesi Başkanı Nihat Bağcı’yıda ziyaret ederek Eski Kibrit Fabrikasının yerini yatırım ve istihdam amaçlı kullanılması için Kelkit Belediyesine kiralama aşamasındaki son durumu görüşerek desteklerini isteyen belediye başkanı Aziz Nas, İLBANK Genelmüdür yardımcısı Onuray Gözütok’uda makamında ziyaret ederek belediyenin küçük cami mahallesinde yürütmekte olduğu Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında destek istedi.