Başkan Nas’dan Gümüşhane Halkına Teşekkür

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, 14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili teşekkür ve tebrik mesajı yayımladı.

Başkan Aziz Nas, Gazetemiz Gümüşhane Ekspres aracılığı ile merkez il, ilçe, belde ve köylerimizde yaşayan tüm vatandaşlara yönelik bir mesaj yayımladı.
 Başkan Nas; Mesajında Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Gümüşhane’den yüksek oranda oy çıkması nedeniyle teşekkür etti.
Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas,  mesajının devamında 14 Mayıs  Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili teşekkür ve tebrik mesajında bulundu.
 Başkan Nas’ın mesajında  “Gümüşhane'miz yüzyılın seçiminde yüzde 74,42 ile partimizin genel başkan adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oyu veren ikinci il oldu. Hemşehrilerimize bu tarihi destek için teşekkür ediyoruz.
İlimizi mecliste temsil edecek olan AK Parti milletvekilimiz Celalettin Köse ve Cumhur ittifakı ortağımız MHP milletvekilimiz Musa Küçük’e hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Memleketimiz için el ele çalışacağız. 28 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımızı rekor oyla yeniden cumhurbaşkanı seçerek Türkiye Yüzyılı’na damga vuracağız” ifadesinde bulundu.