Başkan Onuk Merak Edilen Soruları Yanıtladı;

Yeni ismiyle Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Kulübü Gümüşhane’de sürdürdüğü hazırlık kampını tamamladı
Gümüşhane Stadyumunda yapılan son antrenman ile tamamlanan süreç, yarın pazartersi oynanacak Bayburtspor hazırlık maçıyla sona erecek.
Gümüşhane Stadyumunda gerçekleştirilen son antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Kulübü Başkanı Ekrem Onuk, takımın ilk hazırlık dönemi, yenilenen tesis ve stadyum, futbolcular ve teknik ekip ile ilgili merak edilen soruları cevaplandırdı.

Gümüşhane Hacı Osman Akgül Spor tesislerinde sürdürülen ilk etap kamp programının sonuna gelindiğini belirten Onuk, “Kampımızı Gümüşhane Spor tesislerinde yapmamızın nedeni, kendi tesisimizin tadilatta olmasıydı. Stadımız yeni yapıldı ve zemini yenilendi” dedi.

Kamp sürecinde Serdar Göçer ile teknik direktör olarak anlaşmaya vardıklarını dile getiren Başkan Onuk, “Hocamızla anlaşarak takımımızı oluşturmaya başladık. Henüz bir altyapımız yoktu ve mevcut bir kadromuz da bulunmuyordu, bu yüzden 2 gün süren seçmeler düzenledik. Seçmelerden sonra genel bir çekirdek kadro oluşturduk ve aramıza genç futbolcular kattık” diye konuştu.

Kelkit Hürriyet Sporun yarın Bayburtspor ile bir hazırlık maçı yapacağını belirten Onuk, “Maçtan sonra kendi stadımızda antrenmanlarımıza başlayacağız. Tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Hocamız, genç futbolcularımız ve teknik ekibimizi belirledik. Takımda hazır olan oyuncularımızı seçtik ve omurgamızı oluşturduk. Bundan sonra 2-3 nokta transfer yaparak transferimizi tamamlayıp Tirespor maçına hazır olacağız” şeklinde konuştu.
Onuk, taraftarlara “Yeni bir Kelkit Hürriyet Spor geliyor, güçlü bir şekilde geliyor. Bunu en yakın zamanda taraftarlarımıza göstereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.