Cengiz Argüç Argın Şiran Yıldızspor'da

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Şiran Yıldızsporumuz, tecrübeli orta saha oyuncusu Cengiz Argüç Argın’ı kadrosuna kattı. Tecrübeli oyuncu Kulüp Başkanımız Erhan Yıldız’ın katılımı ile yapılan imza töreninde kendisini kulübümüze bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Şiran Yıldızsporumuz, tecrübeli orta saha oyuncusu Cengiz Argüç Argın ile anlaşmaya vardı. Cengiz Argüç Argın, Kulüp Başkanımız Erhan Yıldız’ın katılımı ile yapılan imza töreninde kendisini kulübümüze bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Kulüp Başkanımız Erhan Yıldız yeni transferimize hoş geldin diyerek, “Öncelikle kulübümüze gelen ve ailemize katılan Cengiz Argüç Argın’a hoş geldin diyorum. Tecrübesine ve kalitesine inandığımız Cengiz Argüç Argın kadromuza kattık. Cengiz gücümüze güç katacak. Anlaşma herkes için hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.
Cengiz Argüç Argın, “Bu ailenin bir parçası olduğum için gururluyum”
Bu ailenin bir parçası olduğum için gururluyum diyen Cengiz Argüç Argın, “Takım arkadaşlarımla birlikte bu kulübün hak ettiği yere gelmesi için sahada canla başla çalışacağım. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.
Cengiz Argüç Argın Kimdir?
Futbola Yeşilce Spor Kulübü altyapısında başlayan 23 Kasım 1994 Ceyhan doğumlu Cengiz Argüç Argın 3. Lig, Türkiye Kupası ve Bölgesel Amatör Lig’de forma giydi. 3. Lig’de 12, Türkiye Kupası’nda 3, Bölgesel Amatör Lig’de ise 134 maçta forma giyen Cengiz Argüç Argın bu maçlarda toplam 30 gol kaydetti.