Eczane Gümüş Kelkit'te Hizmete Açıldı

Cumhuriyet Mahallesi Kabristan Köprü Sokak No: 5 Belediye eski binası yanı adresinde dualarla açılışı gerçekleştirilen Eczane Gümüş hizmet vermeye başladı.
 
Açılış öncesi Eczane Gümüş’ün  işletmecisi Ezgi Nur Taşan Yaşar’ın babası öğretmen İbrahim Taşan, katılımcılara ve protokole hitaben “Kızım ve damadımın bu güzel gününde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum hoş geldiniz ayağınıza sağlık” ifadesinde bulundu.
Eczane Gümüş’ün   açılış kurdelesini Kelkit Belediye Başkan Vekili İrşadi Bilgin, Ak Parti İlçe Başkanı Sadi Tüysüz, MHP İlçe Başkanı Şahin Demir, MHP Kelkit Belediye Başkan adayı Birol Tuğlu, Kelkit Eski Belediye Başkanı Ünal Yılmaz,Kelkit İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Köroğlu,  Kelkit Ülkü ocakları Başkanı Mehmet Batuhan Yıldırım, İbrahim Taşan, STK Başkanları ve işyeri sahiplerinin yakınları tarafından kesildi.

Açılış sonrası açıklama yapan Eczane Gümüş ’ün sahipleri  Ezgi Nur Taşan Yaşar ve Eşi Yusuf İslam Yaşar, açılış programına katılanlara “Bizim bu güzel günümüzde bizlerin yanında olduğunuz için sizlere teşekkür ederiz.  Bundan böyle Kelkit halkına hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadesinde bulundular. Açılış törenine katılan misafirlere ikramda bulunuldu.  Gümüşhane Ekspres haber ailesi olarak bizde Eczane Gümüş’ün   Kelkit’imize hayırlı olmasını temenni ederiz.