Genç Yeteneklerle Beşinci Yılında Zirveye Yürüyor

Trabzonspor Kelkit Futbol Okulu ve Kelkit Gelişim Spor Kulübü, dört başarılı yılın ardından beşinci yılına daha büyük bir istek ve arzuyla giriyor. Kelkit'in tek altyapı futbol okulu olarak, bölgenin genç yeteneklerini keşfetme ve geliştirme misyonunu sürdüren kulüp, hem iyi bireyler hem de başarılı sporcular yetiştirme konusunda kararlılıkla yoluna devam ediyor.

Trabzonspor Kelkit Futbol Okulu, bölgenin gençlerine sporu sevdirmek ve onların yeteneklerini en üst seviyeye çıkarmak için çalışıyor. Kulübün yöneticileri, “Kelkit'in tek altyapısı olarak, yıldız sporcular kazandırmaya ve Kelkitimize gönülden hizmet etmeye adadık kendimizi. Geleceğimizin gençlerine sahip çıkmak ve onları iyi bireyler, iyi insanlar ve iyi sporcular olarak yetiştirmek için kararlıyız” dedi.

Kulübün bu yolda ilerlemesinde en büyük destek, Kelkit’in ileri gelenlerinden, iş insanlarından, esnaflarından ve değerli büyüklerinden geliyor. Maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyduklarında asla yalnız bırakılmadıklarını belirten yöneticiler, “Bizleri yarı yolda bırakmayan, duyarlı davranan ve destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Destek veren vermeyen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Beşinci yıllarına girerken daha büyük hedefler koyan Trabzonspor Kelkit Futbol Okulu ve Kelkit Gelişim Spor Kulübü, genç sporcuların eğitimine ve gelişimine daha fazla odaklanarak, bölgenin spor kültürünü zenginleştirmeyi amaçlıyor. Kulüp yetkilileri, “Yolumuza daha istekli ve daha arzulu devam ediyoruz. Kelkit’in gençlerine sahip çıkarak, onları hem spor alanında hem de sosyal hayatta başarılı bireyler olarak yetiştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Kelkit Futbol Okulu ve Kelkit Gelişim Spor Kulübü, sporun birleştirici gücüyle Kelkit’in gençlerine umut olmaya ve onları geleceğe hazırlamaya devam ediyor.