Vekil Pektaş'a Köylerde Yoğun İlgi

Gümüşhane milletvekili Cihan Pektaş, çalışma ziyaretleri kapsamında geldiği Kelkit’te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin tatile girmesini fırsat bilerek Kelkit’e gelen Milletvekili Pektaş; hemşehrileriyle kucaklaştı, Esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, Kelkit halkıyla kahve hanede çay içti sohbetlerine ortak oldular. Belde ve köy köy dolaşarak muhtarlarla hasbihal ederek köylerindeki yapılması gerekenler hususunda istişarede bulundu. Köyleri arşınlayan Gümüşhane milletvekili Cihan Pektaş beraberinde Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Ak parti İlçe Başkanı Sadi Tüysüz,  İl Genel Meclis Üyeleri Reşat Çalışkan, Sami Tuncay ve ilçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte Öbektaş Beldesi Halkevi Mahallesi, Güney Çevirme, Kılıçcı Köyü, Sökmen Köyü, Sadak Köyü, Kınalıtaş ve Güzyurdu köyünü ziyaret ettiler.

 

 

 Ziyarertte bulundukları Köylerde köy muhtarlarından köyleri ile ilgili bilgi alan Pektaş ve beraberindeki heyet yapılmakta olan çalışmalar ve yapılması gerekenler konusunda ellerinden ne geliyorsa yapacağı sözünü verdiler. 
Milletvekili Pektaş ve beraberindeki heyetin merkez ve gittikleri köylerde yoğun ilgiyle karşılanması gözden kaçmadı. Vekil Pektaş “gittiği köylerde kendisine ve beraberindeki heyete gösterilen ilginin aslında tüm parti teşkilatına ve il genel meclis üyelerinin çalışmalardaki birlik ve beraberliğinin sahaya yansıması olarak değerlendirdiğini ve yapılan hizmetlerin karşılık bulduğu anlamına geldiğinin göstergesi olarak değerlendiriyorum ifadesinde “bulundu.