MHP Gümüşhane’de 2-0 ‘I Zorluyor

 14 Mayıs seçimlerine az bir süre kalmışken partilerde adaylarda kıyasiye mücadelesini sürdürüyor. Gümüşhane seçimlerinin kaderinde önemli bir yere sahip olan Kelkit ilçesi tüm adayların en çok yoğunlaştığı bir yer konumunda.

 Hal böyleyken Kelkit halkı da yaklaşan seçimler öncesi iyiden iyiye duruşunu netleştirerek desteklediği adayını belirgin hale getirdi.

 

Bu anlamda geçmişte Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a büyük sempati duyan ve bu güne kadarda en büyük desteği veren seçmenlerin bu sefer gösterilen adaylardan bazılarının geçmişte Ak partiye sırt çevirmesini gerekçe göstererek cumhur ittifakının önemli bileşeni olan MHP’ nin adaylarına yöneldiklerini açıklamaktadırlar.

 

Bu hususta; MHP ‘nin,” Bir oy Reise Bir oy MHP’ye” sloganını önemseyen seçmenlerin büyük oranda MHP ‘yi destekleme kararında oldukları gözükmektedir. MHP’nin adayları da bundan oldukça memnun oldukları ve gittikleri her yerde önce memleketim, sonra parti ittifakım daha sonrada biz varız, diyerek Cumhur ittifakının selameti için yağmur çamur demeden sahada çalışmalarına devam etmektedirler.