Kelkitli Vatandaşlar Kapalı Durak İstiyor

Kelkit’te havaların soğuması ve yağışların başlamasıyla sıkıntı yaşayan vatandaşlar korunaklı durak sayısının artırılmasını istiyor.

İlçenin Yunus Emre Mahallesinde bulunan otobüs durağında korunaklı durağın bulunmamasından şikayetçi olan vatandaşlar soğuk ve yağmurlu havalarda bekleyenlerin zor durumda kaldığını dile getiriyor. Korunaklı bir otobüs durağı yapılmasını talep eden mahalle sakinlerinin yanı sıra konuyla ilgili şikâyetlerini dille getiren öğrenciler de, çözüm için yetkililere çağrıda bulundu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ihtiyacı gündeme taşıyan Evren Çelik isimli vatandaş konuyu belediye başkanlarına ilettiklerini lakin hala bir sonuç alınamadığını dile getirerek, “Çocuklarımız ve vatandaşlarımız sabahın erken saatlerinde daha da yoğun hissedilen soğuk havada dolmuş veya servis beklemeye devam ediyorlar. Soruyorum karda yağmurda bekleyen siz olsa idiniz ne derdiniz acaba” ifadelerini kullandı.

Bir diğer vatandaş ise, “Çocuklarımız ve biz soğukta dolmuş veya servis beklemeye devam ediyoruz. Havaların soğuması ile birlikte buraya bir durak yapılması şart haline geldi. Yetkililerin biran önce bu konuya bir çözüm bulmasını ve sesimizi duymasını istiyoruz” dedi.