Kelkit'te Vatandaşın Birol Tuğlu'ya Teveccühü Artıyor

Seçim çalışmalarını yoğun tempo ile devam ettiren MHP özellikle Kelkit Belediye Başkan adayı Birol Tuğlu, İlçe ziyaretlerini sürdürüyor.
Milliyetçi Hareket Partisi Kelkit Belediye Başkan Adayı Birol Tuğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Kelkit İlçe Başkanı Şahin Demir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhuriyet, Ahmet Yesevi, İnönü, Bahçeli Evler, Yunus Emre, Büyükcami ve Küçükcami, mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin dilek ve temennilerini dinledi.


Belediye Başkan Adayı Birol Tuğlu, ailelerin ihtiyaç ve taleplerini dinliyor yapılması gereken işleri birinci ağızdan dinleyerek not alıyor. Ziyaretlerinden men kaldıklarını dile getiren mahalle halkı çıkmış olduğun bu yolda Allah yar ve yardımcınız olsun Allah utandırmasın diyerek Belediye Başkan Adayı Tuğlu'ya desteklerini sunuyorlar. 

Başkan Adayı Birol Tuğlu “31 Mart yeril seçimlerine kadar çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacaklarını ifade ederek son güne karar mahalle gezilerimiz devam edecektir. Hemşehrilerimiz gittiğimiz tüm mahallelerde bize teveccüh gösteriyor, Seçilmemiz halinde layıkıyla canla, başla onların hizmetinde olacağız, Tüm mahallelerimiz hak ettiği hizmeti bizimle birlikte alacaktır” ifadesinde bulundu.