Kelkit Özel Eğitim Uygulama Okulunda Farkındalık Programı gerçekleştirildi

Kelkit Özel Eğitim Uygulama Okulunda 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası Farkındalık Programı gerçekleştirildi

Kelkit Özel Eğitim Uygulama Okulunda 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Farkındalık Programı ‘El Eleyiz’ sloganıyla yapıldı.
10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası Programına Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Koray Çakar, İlçe Jandarma Komutanı Okan Kaya, kurum amirleri ve veliler katıldı.
Program akışında Özel Eğitim Uygulama Okulu El Sanatları Atölyesindeki öğrencilerin yaptığı ürün sergisi gezildi ve öğrencilerle beraber Kelkit Kaymakamı Kadir Algın ve Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Ebru Sanatı etkinliği yaptılar. Daha sonra program akışında olan zeybek oyunu, kostümlü drama, katibim gösterisi, ritim gösterisi, parkur oyunları, canlı müzik dinletisi ve öğretmen öğrenci dansıyla birlikte sonlanan etkinlikler misafirler tarafından büyük beğeni topladı.
 İlçe Kaymakamı  Kadir Algın  ve Belediye Başkanı Ünal Yılmaz program sonunda öğrencilere hediyeler dağıttılar.
Eğitimde tek bir fert dahi fedaedilemez ilkesiyle, anlayışıyla hizmet veren Kelkit Özel Eğitim Uygulama Okulu, idareci, öğretmen ve öğrencileriyle beraber büyük bir özveriyle, sevgi anlayışı içerisinde,10-16 Mayıs Dünya Engelliler Farkındalık günü etkinliğini çok güzel bir şekilde yansıttılar.