Üstün Genel Başkan Yardımcısı Görevinden Ayrıldı

24. dönem Gümüşhane milletvekili, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün Partisindeki görevinden ayrıldı.
Kuruluş sürecinden itibaren içinde bulunduğu Gelecek Partisinin Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldığını duyuran Feramuz Üstün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında,   “Kuruluşundan beri içinde bulunduğum Gelecek Partisi’nde ki görevlerimden şahsi işlerimin yoğunluğundan dolayı Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun müsaadesi ve helalliğini alarak ayrılmış bulunuyorum. Gönlüm; Başbakanlığı döneminde de temiz, şeffaf, dürüst siyaset mücadelesinde milletvekili olarak yanında olduğum Sayın Genel Başkanımız ve yol arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edecektir. Bundan sonraki süreçte de bulunduğumuz her yerde gençliğimizden beri olduğu gibi aynı ilkeler doğrultusunda milletimize hizmet etmeye devam edeceğim” ifadelerine yer verdi.
Üstün’ün görevinden ayrılmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada üzüntüsünü dile getiren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da, “Başbakanlık dönemim de dâhil geçmişten bugüne teşrik-i mesai yaptığım, Gelecek Partimizin kuruluş sürecinde omuz omuza birçok mücadeleyi beraber vererek tüm baskılara birlikte göğüs gerdiğim kadim dostum ve değerli yol arkadaşım Sayın Feramuz Üstün’ün iş yoğunluğu sebebi ile aldığı bu kararın, kendisi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kadim dostluğumuz hep baki kalacaktır” ifadelerini kaydetti.