Köse Belediye Başkanı Kesler Gümüşgöze Beldesini Ziyaret Etti

31 Mart Yerel Yönetimler seçimleri ile Gümüşgöze’ye Belediye Başkanı seçilen Celil Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Köse İlçe Belediye Başkanı Turgay Kesler, Beldenin doğal güzelliğine hayran kaldı.  

Belediye Başkanı Celil Erdoğan’ın beldede gerçekleştireceği projelerini dinlerken, kendisinde Gümüşgöze halkına yakışır bir biçimde çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir belde olması için çeşitli önerileri oldu.

Başkan Kesler “Gümüşgöze’li vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmenin garantisini veriyorum. Gümüşgözeli vatandaşların isteklerine cevap verebilmek ve bunun yanı sıra  problemlerine çözüm ortağı olabilmek için Başkan beyin her zaman yanında olacağım, kendisiyle birlikte çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz devam edecektir. Hakikaten Gümüşgöze’mizde çeşitli projelerin uygulanabileceği bir doğal güzellik var, Sayın Başkanı destekliyor ve her zaman yanında olacağım bilinsin istiyorum”  dedi.  

Düğün, nişan, taziye ve hasta ziyaretleri ile iyi günde de kötü  günde de vatandaşının yanında olan  Belediye Başkanı Erdoğan, “doğumdan ölüme, hastalıktan sağlığa kadar her alanda vatandaşımızın yanında olduğumuz yönetim anlayışıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Toplumsal birlik ve beraberliğin devam etmesi için sevinçli günde ve hüzünlü  günde  de vatandaşımızın yanında olacağız. Daha yaşanabilir Gümüşgöze ’nin temellerini vatandaşlarımızla birlikte atacağız’ Sayın Belediye Başkanım Turgay Kesler ağabeyimin bilgi birikiminden istifade edeceğiz, gerçekten güzel önerileri oldu, ifadesinde bulundu.