Tekke’de Altyapı ve Yol Güvenliği Yeniden Şekilleniyor

Geçtiğimiz günlerde Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Tekke Belediye Başkanı Kemalettin Demirkıran ve Karayolları Şefi Burak Şara, Tekke beldesinde inceleme gerçekleştirdi. 

Yapılan incelemeler sonucunda, Tekke'de yapılması gereken yaya geçidi, orta refüj (orta kaldırım) çalışmaları, yan dönüş noktaları ve cep noktaları gibi konular hakkında Vali Tanrısever talimat verdi. Ayrıca, menfezlerin derelere bağlanması için istimlak çalışmalarının başlatılması ve tamamlanması için Karayolları Şube Şefi Burak Şara'ya talimat verildi.
Öte yandan Tanrısever, belde içerisinden geçen karayolunda trafiğin giderek artan potansiyel bir tehlike oluşturduğunu ifade eden belde sakinlerinin isteği üzerine hız sınır kontrol edici önlemlerin arttırılması konusunda da gerekenin yapılmasını bildirdi.
Yapılan incelemelerin ardından Tekke Belediye Başkanı Kemalettin Demirkıran ve Karayolları Şube Şefi Burak Şara, çalışmalara başladı. Demirkıran, yapılan çalışmaları Karayolları Şube Şefi Burak Şara ve teknik ekibiyle birlikte değerlendirdiklerini ve yaya geçitlerinin konulacağı lokasyonları belirlediklerini ifade etti. Demirkıran, “Karayolları ile bu yolda çok işimiz, çözmemiz gereken çok sorunumuz var. Birlikte uyum içinde çalışarak beldemizin sorunları için elimizden geleni yapacağız” dedi.