Milletvekili Küçük Çeşitli ziyaret gerçekleştirdi

Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük  Erzincan İli  İliç ilçesindeki bir altın madenindeki meydana gelen kazanın tüm yönleri ile araştırılması ve benzer kazaların önlenmesi yönelik tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan meclis araştırma komisyonu  geçtiğimiz Cuma günü komisyon üyeleri heyeti ile birlikte Balıkesir İli TÜMAD İvrindi mevkiinde faaliyette bulunan Altın ve Gümüş Maden işletmelerinde incelemelerde bulundu.
Daha sonra sayın Küçük bu incelemelerin sonucunda İstanbul ili Şişli İlçesine  hareket ederek TBMM Meclis Başkan Yardımcısı Celal Adan bey ile Türk Dünyası Girişimci ve İş adamları derneğinin açılışını gerçekleştirdi.
Milletvekili Musa Küçük Pazar günü Beykoz Gümüşhaneliler dernek başkanlığının düzenlemiş olduğu piknik şölenine katılım sağlayıp burada hemşerilerimiz ile tek tek selamlaşarak sohbet etti istişarelerde bulundu.
Bu programın ardından yine Kocaeli Gümüşhane dernekler Federasyonunun organize ettiği ve davetlisi olarak katılım sağladığı piknik şöleninde hemşerilerimiz ile bir araya gelerek hasbihal ettikten sonra buralarda diğer açılış ve düğün organizasyonlara katılarak Pazar gecesi Ankara’ya dönüş yaptı.