Belediye Başkanı Erdoğan ve Kelkit Patileri Haberimize Duyarsız Kalmadı

Kelkit’e bağlı Gümüşgöze beldesinde Kangal melezi sahipsiz bir köpek annesinin terk ettiği kardeşlerini sahiplenerek onlara hem abla hem de anne oldu.
Başlığıyla okurlarımıza duyurduğumuz habere duyarsız kalmayan Gümüşgöze Belediye Başkanı Celil Erdoğan ve Kelkit Patiler gurubu gazetemize ulaşarak onların beslenmesi için kuru mama ve konserve mama yardımında bulundular.
Mazisi çok eski ama yaklaşık 5 yıldır sahada olan hayvan severler bir araya gelerek Kelkit Patileri adıyla kurdukları grupla Kelkit'in her noktasındaki sokak hayvanlarına (can dostlarına ) mama dağıtımı yaparak onların beslenmesini katkı sağlamaktadır.

Kelkit Patileri, Yediden yetmişe her geçen gün başta hayvanseverler olmak üzere tüm Kelkitlilerin takdirini kazanmıştır. Gümüşhane Ekspres gazetesi olarak Bu yürekli hayvanseverlere teşekkür eder ve bundan sonraki yürüttükleri çalışmalarında başarılar dileriz.

Beslenmeye ihtiyacı olan sevimli dostlarımıza kurumama verilmesini değerlendiren Gümüşgöze beldesi Fatih Mahallesi imamhatiplerinde…… “Köpekler Allahın sesiz kullarıdır, Onların beslenmesi biz insanların görevidir. Hayvanların beslenmesinde sorumluluğumuz var, onlara karşı daha hassas olmalıyız” dedi. 
İsmail Sarı isimli vatandaş ise “köpeklerin beslenmesi vicdan meselesidir. İmkanımız olsa da tüm hayvanlara karşı sorumluluğumuzu yerine getirebilsek. Aç kalan köpekler kümes hayvanlarına zarar veriyor” dedi.