Kelkit Hürriyet Sporda Kriz

TFF 3. Lig temsilcimiz Kelkit Hürriyet Spor Kulübünün ertelenen olağanüstü genel kurulu 12 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Mustafa Servet Daltaban’ın kongrede aday olmayacağını açıklamasına karşın hali hazırda herhangi bir başkan adayının çıkmamış olması; “ Gümüşhanespor gibi Kelkit Hürriyetspor’da da Başkan Yok” dedirtti.

Mustafa Servet Daltaban başkanlığında 15 Mayıs 2024 tarihinde toplanan yönetim kurulu kararıyla 5 Haziran 2024 tarihi olarak belirlenen olağanüstü seçimli kongrede çoğunluk sağlanamamış, kongre 12 Haziran Çarşamba gününe ertelenmişti.

“Halen Bir Talipli Çıkmadı”
Kulüp Başkanı Daltaban Çarşamba günü yapılacak kongre öncesi hali hazırda başkan adayının çıkmadığına vurgu yaparak, “Kelkit Hürriyet Spor Olağan Kongresi 12 Haziran 2024 (Çarşamba) Kulüp Lokalinde yapılacaktır. Kulüp Başkanlığı için halen bir talipli çıkmamıştır. Memleketimizin marka değeri olan kulübümüzün önümüzdeki günler çıkmaza sürüklenmemesi için davetimizi yeniliyoruz” çağrısında bulundu.
Daltaban Aday Olmayacağını Açıklamıştı
Başkan Mustafa Servet Daltaban 1 Mayıs’ta yaptığı açıklamada Kelkit Hürriyet Spor’un ligde kalmayı başardığını kaydederek 2024-2025 sezonunda takımın başında olamayacağını duyurmuştu. Başkanlığı sürecinde destek olan herkese teşekkür eden Daltaban, “70. Yılında bizlere nasip olan, gurur ve şeref ile üstlendiğim Kelkit Hürriyet Spor Başkanlığını tamamlayacağım. Bayrağı devrederek dün ve bugün olduğu gibi yarında Kulübümüzün yanında olmaya, destek çıkmaya devam edeceğim. Şimdiden Memleketimiz ve Kulübümüz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.