Gümüşhane OffRoad Kulübü (GÜMOFF) Amasya'yı Salladı

Amasya'da düzenlenen "Şehzadeler 1. Off-Road Festivali" büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Suluova Yedikır mevkisinde düzenlenen festival, Şehzadeler Off-Road Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşti ve 57 ilden 100 araç festivalde yer aldı.

Festivalin S1 Klasmanında 1'lik Kupasını Gümüşhane OffRoad Kulübü'nü (GÜMOFF) temsil eden Pilot Samet Şahin ve Copilot Fatih Yavuz kazandı.

İki gün süren etkinlikte, sürücüler çamurlu ve engebeli etaplarda büyük bir mücadele sergiledi. Sürücüler, ekstrem etapta en iyi süreyi elde etmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Ancak çamurlu çukurlarda bazı araçların kalması gibi zorlu anlar da yaşandı.

Festivalin katılımcıları arasında Amasya Belediye Başkanı Rifat Uzun da vardı. Başkan Uzun, off-road aracıyla test sürüşü yaparak etkinliğe destek verdi. Gazetecilere yaptığı açıklamada, festivale gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını ve etkinliği geleneksel hale getirmeyi planladıklarını belirtti.

Organizasyonun başkanlarından Fatih Tokmak, festivalin başarılı geçtiğini vurgulayarak, Şehzadeler Off-Road Kulübü Başkanı'na teşekkür etti ve etkinliğin her yıl düzenleneceğini açıkladı. Tokmak, 100 yarış aracının yer aldığı 5 farklı klasmanla gerçekleşen festivalin kendileri için gurur verici olduğunu dile getirdi.

Festival, ödül töreniyle sona erdi.