Engin Doğru Babasını Hakka Uğurladı

Gümüşhane’nin basın, kültür, sanat, fotoğraf ve edebiyat dünyasının yaşayan duayenlerinden biri olan İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru’nun babası Tevfik Doğru son yolculuğuna uğurlandı.
Bir süredir çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi olan ve son birkaç gündür de yoğun bakım servisine kaldırılan Tevfik Doğru, bu gece yarısı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 95 yaşında hayatını kaybetti.
Kentte uzun yıllar boyunca esnaf olarak  hizmet veren Çamlıca Mahallesi sakinlerinden merhum Doğru’nun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kemaliye Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Çamlıca Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi.
Doğru’nun cenazesine Gümüşhane valisi Alper Tanrısever, İl Jandarma komutanı Kıdemli Albay Serhat Demiral, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mazman, Gümüşhane üniversitesi rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, siyasi parti temsilcileri, Gümüşhane yerel ve ulusal basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.