Kaymakam Algın Derece Yapan Öğrencileri Tebrik Etti

Kaymakam Algın Kelkit'in Gururlarını Makamında Ağırladı
LGS sınavında Gümüşhane il derecesi yapan 4 Kelkitli öğrenciyi Kelkit Kaymakamı Kadir Algın makamında kabul ederek tebrik etti.
Kelkit Behiye Mustafa Doğan Ortaokulu öğrencileri’nden Ömer Kayra Kaya il birinciliği, Elif Reyhan Ayvaz il beşinciliği, Vuslat Sude Durak, il on dördüncülüğü, Kelkit Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulu Öğrencilerinden; Zeynep Sena Polat ise İl on ikinciliği derecelerini almışlardı.
Kaymakam Kadir Algın; LGS(Liselere Geçiş Sınavı)  İlçemizde dereceye giren öğrencileri ve ailelerini makamında tebrik etti. 
Kaymakam Algın; ''Bizlere, ekip arkadaşlarımıza ve şehrimize umut oldunuz. Bu başarılar bizleri daha çok hırslandıracak, bizlere daha çok umut olacak. Öğrencilerimizin başarısında katkıları olan kıymetli meslektaşlarıma ve okul idarecilerine teşekkür ederim.'' İfadelerine yer verdi.
LGS derecesi yapan öğrencilerin Kaymakam Algın'ı ziyaretine Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Kaya, Behiye Mustafa Doğan Ortaokulu Müdürü Yasin Tanış ve Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulu Müdürü Yaşar Albayrak da katıldı.