Gümüşhane 'de Kapalı Otopark Ücretsiz hizmete açıldı

Muhtarın Çağrısı Gümüşhane Belediyesinde Karşılık Buldu; Ücretsiz Kullanıma Açıldı
Kent merkezinin en önemli sorunlarından biri olan otopark sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Gümüşhane Belediyesi, Çarşı Gümüşhane’nin alt katında bulunan otoparkı ücretsiz olarak kullanıma açtı.
Şehrin değişik bölgelerinde dubalı uygulamalar ile otopark ve trafik güvenliğini sağlamak yönünde çalışmalar yapan Belediye, Karaer Mahallesi Muhtarı Niyazi Samet Ataman’ın çağrısının ardından Kıbrıs Çarşısında bulunan “Çarşı Gümüşhane” altındaki otoparkı, vatandaşın hizmetine sundu.
Gümüşkoza’nın “Bu otopark niye açılmıyor?” başlığıyla 26 Haziran’da haberleştirilen çağrıda Muhtar Niyazi Samet Ataman, “Gümüşhane’mizde başlıca sorun haline gelen otopark meselesini çözümü için gerekeni yapmak çabasındayız. Karaer mahallesi muhtarı olarak mahallemizin de önemli bir sorunu hakine gelen otopark sorununu hafifletmek ve mahallede yaşanılan araç yoğunluğunu giderebilmek için belediyemizden, kapalı durumda olan “Çarşı Gümüşhane” otoparkının halkımızın hizmetine sunulması için talepte bulunuyoruz” ifadelerini kullanmıştı.
Muhtar Ataman’ın çağrısı sonrası harekete geçen Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Cuma günü sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda otoparkın hizmete açıldığını kaydederek “Vatandaşlarımızın ücretsiz olarak kullanabileceği Kıbrıs Çarşısı'nda bulanan, Çarşı Gümüşhane altında faaliyet gösteren kapalı otoparkta incelemelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.
Otoparkın sabah 06.00 ila gece 01.30 saatleri arasında hizmet vereceği öğrenilirken, bu hizmetin tamamen ücretsiz olduğu kaydedildi.