Şiran’da Türkiye’ye Örnek bir CHP Oluşturacağız

CHP Şiran ilçe başkanlığında görev değişimi. Yeni Başkan Muammer Zaza resmen görevine başladı
Zaza, görev teslimi sonrasında şunları söyledi:
Değerli Cumhuriyet Halk Partililer, değerli basın mensupları;
CHP iç ve dış düşmanlarla sürekli mücadele etmiş, bağımsızlığın, özgürlüğün, laik Cumhuriyetin, sosyal hukuk devletinin güvencesi olmuştur.
CHP tüzüğünün 29 maddesine dayanılarak; tarafıma Şiran ilçe örgütünü oluşturma, tüzük hükümlerine uyma, örgütümüzü sağlıklı, güvenilir bir biçimde olağan kongreye taşıma görevi ve sorumluluğu verilmiştir.
Bu zamana kadar CHP Şiran ilçe başkanlığını yapan Nihat Mallı ve yönetim kurulunda görev yapan tüm arkadaşlara çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
Görevimiz dürüst, İlkeli, çalışkan ve eşitlikten yana duruşumuzla en iyi şekilde yaparak; demokratik bir kongre yapmayı hedefliyoruz.
Değerli Cumhuriyet Halk Partililer ve değerli basın mensupları yapılacak çok işimiz var.
Biz yönetim olarak; parti içi demokrasi adına tarafsız, diğerini ötekileştiren anti demokratik uygulamaların yaratılmadığı ortamları hazırlamak adına buradayız.
Şiran’da Türkiye’ye örnek bir CHP yaratacağız.
Hizmet yapan arkadaşlarımızın; partimize katkılarını saygıyla karşılıyoruz.
Değerli Cumhuriyet Halk Partililer, Değerli Basın mensupları; karşınıza dürüst, tecrübeli, işini bilen parti menfaatlerini kişilerin menfaatlerinin önünde tutan, genç ve yetenekli bir yönetim kuruluyla çıkıyorum.
Başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum,
Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.