Kelkit'te KYK Kız ve Erkek Yurt Müdürlükleri Ayrıldı

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulunu tercih eden öğrencilerin yurt ve barınma sorunu yaşamamaları için kız ve erkek yurt müdürlükleri ayrıldı.
Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından yurt başvuruları başladı. Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulunu tercih eden öğrencilerin yurt ve barınma sorunu yaşamamaları için kız ve erkek yurt müdürlükleri ayrıldı.
 Yurt Hizmetleri Müdürü Necati Köksal, Kelkit'te öğrencilerin yurt sorunu yaşamadan barınmalarını sağlayabilmek için geçtiğimiz yıl iki tane yurt kiralandığını belirtti.
"Kelkit'te Öğrencilerimiz Açıkta Kalmayacaktır"
Köksal;"Bu sezonda eğitim öğretim başlamadan kız ve Erkek yurtlarını ayrı yurt müdürlüğü yaptık. Bu şekilde hizmetin daha kaliteli olması, kontrolün daha iyi sağlanabilmesi, Kelkit'e yeni bir müdürlük kazandırılması sağlanmıştır. 4 blok olan yurtlarımızın şimdilik 2 blok kız yurdu 2 blok Erkek yurdu olarak hizmet verecektir. Kelkit 75.Yıl IMKB İmam Hatip Ortaokulundaki aktif durumda olan pansiyon ( yurt) KYK'ya tahsil edilmiştir. En kısa zamanda ödeneğini isteyip aktif duruma getireceğiz. 400 kapasiteli olan bu yurt Kelkit'imizdeki öğrenci sorununu tamamen ortadan kaldırmış olacaktır. Sonrasında kız yurdumuzu kampüs içine, erkek yurdumuzu da mevcut yerimizde değerlendirmiş olacağız. Kelkit'te öğrencilerimiz açıkta kalmayacaktır." dedi.