Şiran Yıldızsporumuza Hoş Geldin Emre Ülkü

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Şiran Yıldızsporumuz, başarılı golcü oyuncusu Emre Ülkü’yü kadrosuna kattı. Başarılı oyuncu Kulüp Başkanımız Erhan Yıldız’ın katılımı ile yapılan imza töreninde kendisini kulübümüze bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Şiran Yıldızsporumuz, başarılı golcü Emre Ülkü ile anlaşmaya vardı. Emre Ülkü, Kulüp Başkanımız Erhan Yıldız’ın katılımı ile yapılan imza töreninde kendisini kulübümüze bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Kulüp Başkanımız Erhan Yıldız yeni transferimize hoş geldin diyerek, “Öncelikle kulübümüze gelen ve ailemize katılan Emre Ülkü kardeşime hoş geldin diyorum. Emre bildiğimiz, tanıdığımız ve güvendiğimiz bir oyuncu. Emre gücümüze güç katacak. Anlaşma herkes için hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Emre Ülkü, “Tek hedefim bana olan güveni boşa çıkarmamak”

Şiran Yıldızspor ailesinin bir parçası olduğum için çok mutluyum diyerek sözlerine başlayan Emre Ülkü, “Bu ailenin bir parçası olduğum için gururluyum. Tek hedefim burada başarılı olup hem takımıma katkı sağlamak hem de bana olan güveni boşa çıkarmamak. Bunun için her maç savaşacağım. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Emre Ülkü Kimdir?

Futbola Selvilitepe altyapısında başlayan 7 Ağustos 1996 İzmir Konak doğumlu Emre Ülkü, 9 farklı kulüpte forma giydi. Bölgesel Amatör Lig’de 57 maçta forma giyen Emre Ülkü, kariyerinde ise toplam 30 gol kaydetti. Geçen sezonu Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Manisa Yıldız Spor Kulübü’nde geçiren Emre 25 maçta forma giyerken 7 kes gol sevinci yaşadı.