Kelkit Kaymakamı Algın Köylere Çıkarma Yaptı

Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, son bahar aylarına yaklaşdığımız bu günlerde ilçeye bağlı köylere çıkarma yaparak kış mevsimi öncesi yapılan yatırım ve projeleri yerinde inceledi.

Yıl boyu yapılan ve yapılması gerekenler hususunda il genel meclis üyeleri ile koordine olan Kaymakam Algın, Mahiyetindeki kurum amirleriyle birlikte İlçeye bağlı 77 köyde, 2023 ve 2024 yılı yatırım projelerini köy muhtarları ve köylülerle bir araya gelerek istişarede bulundular.

Kaymakam Kadir Algın başkanlığındaki heyet, köylerde yapılacak yatırımları denetledi ve köy muhtarlarının istek, öneri ve taleplerini dinlediler. Gittiği köylerde vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılanan Kaymakam Algın, ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “İl Genel Meclisi Üyelerimiz ve daire amiri arkadaşlarımızla birlikte köylerimizde yapılan ve yapılmakta olan projeleri,  muhtarlarımız ve köy sakinleri ile birlikte yerinde görerek. Daha yaşanılabilir, konforu yüksek, çevre ve altyapı sorunları çözülmüş, sosyal ve kültürel yönden gelişmesini tamamlamış köylere kavuşmak için plan ve programlarımızı yapıyoruz, İnşallah 2025 yılı itibariyle bu hedefe ulaşmış olacağız“ dedi.

Kaymakam Kadir Algın, İl Genel Meclis Üyeleri, Kurum Amirleri ile birlikte; daha önce çalışma ziyaretinde bulunduğu köylere, Yenice, Tütenli, Aşağı Özlüce, Yukarı Özlüce ve Balkaya köylerini de ekleyerek çalışma ziyaretlerini sürdürdüler. Kaymakam Algın; gittikleri köylerde karşılaştığı köyün çocuklarına çeşitli hediyeler vererek sevindirdi ve onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.