Kelkit Hürriyet kendi kalesine attığı golle 3 puana veda etti

Onuksports Kelkit hürriyet spor 3. Lig 2 haftada Etimesgut Belediyespora 2-0 mağlup oldu. 
3. Lig 2. Grup'un 2. haftasında Onuksports Kelkit Hürriyet Spor, sahasında Etimesgut Belediyespor'u ağırladı. Kelkit İlçe Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi ekip, beklentilerin altında bir performans sergiledi ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.
İlk yarıda kontrollü bir oyun sergileyen iki takım da birbirine üstünlük sağlayamazken, devre 0-0 eşitlikle sona erdi. Onuksports Kelkit Hürriyet Spor, rakip kalede etkili pozisyonlar üretmekte zorlandı ve hücumda beklenen performansı gösteremedi.
Maçın ikinci yarısında ise konuk ekip Etimesgut Belediyespor, oyuna ağırlığını koymaya başladı. 77. dakikada Ercan Şirin'in talihsiz bir şekilde kendi kalesine attığı golle Etimesgut Belediyespor 1-0 öne geçti. Bu golün ardından moral kaybı yaşayan Onuksports Kelkit Hürriyet Spor, rakip yarı alanda etkili olmayı başaramadı.
Etimesgut Belediyespor, maçın uzatma dakikalarında Doğukan İnci'nin 90+4. dakikada attığı golle farkı ikiye çıkardı ve karşılaşmayı 2-0 kazanarak ligdeki ilk galibiyetine ulaştı.
Bu sonuçla Onuksports Kelkit Hürriyet Spor, sezonun ilk mağlubiyetini alarak 3 puanda kaldı. Öte yandan, Etimesgut Belediyespor bu galibiyetle moral buldu ve ligdeki ilk 3 puanını hanesine yazdırdı.  
  • 
Onuksports Kelkit Hürriyetspor Etimesgut Belediyespor arasında oynanan karşılaşmayı kelkit  İlçe Stadyumumuzda  Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, İl Emniyet Müdürü  İsmail Karasakal,İl Jandarma Komutanı . Serhat Demiral, Kelkit belediye başkanı Ünal Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Koray Çakar, İlçe Jandarma Komutanı  Okan Kaya, Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay,Onuksports Hürriyetspor Kulüp Başkanı  Ekrem Onuk  ve  spor severler izledi.