Kaymakam Algın ve Başkan Yılmaz'dan HİS Tekstile Ziyaret

Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ile birlikte; İlçemizin önemli işletmelerden biri olan ve  birçok vatandaşımıza iş imkanı sağlayan Zühre Grup His Tekstil atölyesini ziyaret ettiler.
Ziyaret sırasında işyeri sahibi Osman Kurt ve çalışanları tarafından karşılanan Kaymakam Algın ve başkan Yılmaz, His Tekstil firma sahibi Osman Kurt’tan dünya markası ürünlerin üretildiği makineler ve tezgahlarda çalışan personel ve Tekstil firmasında üretilen ürünlerin gönderildiği ülkeler hakkında bilgi aldılar.
Daha sonra öyle yemeği için mutfağa geçen Kaymakam Algın ve Başkan Yılmaz, kepçeyi ellerine alarak firma çalışanlarının yemek tabağına yemek koydular. Birlikte yenen öğle yemeği ve hasbıhal sonrası yapılan  açıklamada    "İlçemiz için önemli bir ekmek kapısı olan fabrikanın büyüyerek daha başarılı işlere imza atmalarını temenni ediyoruz.
Halihazırda  His Tekstil fabrikası, Kelkit ilçemizin  ekonomik yapısına önemli katkı sağlayan ve tamamı  bayandan oluşan  65   kişiyi  istihdam eden  önemli işletmelerden biri olarak öne çıkıyor. Bu fabrikanın daha da gelişmesi ve büyümesi adına  üzerimize düşen desdeği  herzaman verdik, vermeye devam edeceğiz” ifadesinde  bulundular.