Vatandaştan Başkan Yılmaz'a Büyük İlgi

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Cumartesi günleri ilçede kurulan pazarı ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu.
Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz her Cumartesi ilçe merkezli kurulan pazarda esnafı ziyaret ederek moral verdi. Başkan Yılmaz halk pazarında kurulan stantları gezerek vatandaşlara hayırlı satışlar diledi. 
 Başkan Yılmaz, gerçekleştirdiği ziyaret sonrası sosyal medya hesabından ziyaretlerin detaylarını paylaştı.Yılmaz, " Bugün pazar esnafımızla sohbet ederek, onların genel durumları hakkında bilgi aldık. Samimi bir ortamda gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde, ilçemizdeki ekonomik durumu ve işlerin seyrini değerlendirdik. Bu ziyaretler, esnafımızın moralini yükseltmek ve onlara her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek açısından büyük önem taşıyor. İlçemizin gelişimine katkıda bulunan tüm esnaflarımıza gösterdikleri çaba ve fedakarlıkları için teşekkür ederiz. Birlik, dayanışma ve samimiyetle devam edeceğiz!” dedi. 
 Yılmaz, ayrıca Erzincan Üzümlü ilçesinden getirilen siyah üzümleri de inceledi. Bu üzümün yalnızca o bölgede yetiştiğini vurgulayarak, “Bu lezzetli meyvenin burada yetişme imkanı yok, Allah Erzincan’a özel vermiş diyelim” ifadelerini kullandı. Ziyaret sırasında tüm esnafa bol kazançlar dileğinde bulundu.