Kulüp Başkanı Eski Yönetimi Hedef Aldı

Sezon öncesi Kelkit Hürriyet Spor Kulüp başkanlığı görevine başlayan Ekrem Onuk, kulübün yıpratılmak istendiğini belirtti.
Onuk yaptığı açıklamada kulübün yaşadığı zorlukları ve yeni yönetimin başarılarını dile getirdi.
Başkan Onuk, “Kulübümüzle ilgili her şeye yeniden başladık. Yıllardır el sürülmeyen sahamızı yeniledik ve oyuncu kadromuzu sıfırdan kurduk. Hatta bir süre başka bir sahada misafir olarak antrenman yapmak zorunda kaldık. Tüm bu işleri kısacık bir süreye sığdırmak zorundaydık” ifadelerini kullandı.
Yeni yönetim olarak 6 hafta içinde 8 maç oynadıklarını ve sadece 2’sinde mağlup olduklarını belirten Onuk, “Yeni bir ekip olmamıza rağmen iç sahadaki kötü gidişatı 5-0’lık net bir skorla sonlandırdık. Bu kadar kısa sürede elde edilen başarı az bir şey mi sizce?” diye sordu.
Onuk, tüm bu başarıları yalnızca birkaç kişiyle başardıklarını, ancak geçen sezonki yönetime gösterilen desteğin kendilerine verilmediğini ifade ederek, “Kulübü devralmadan eleştiriler başladı, suçlamalar yapıldı. Tribünlerde davul çalacak kimse bulamadık. ‘Balon takım’ dediler, ‘Kulüp boşaltılacak’ dediler” diyerek eleştirilerin haksız olduğunu vurguladı.
Onuk, eski kulüp başkanının kendilerini icraya verdiğini hatırlatarak, “Benden, bir kulüp başkanı olarak sürekli maddi katkıda bulunmam beklenirken, neden geçen seneki başkan bizi icraya verip tüm hesaplarımızı bloke ettirdi? Hani nerede Kelkit’lilik? Nerede takım ve memleket sevdası?” diye sordu.
ARTIK HER ŞEYİ BASIN TOPLANTISIYLA AÇIKLIYORUZ!
Basın toplantısında, eski kulüp başkanının icra sürecinin nedenini, kulübü eski yönetimden hangi şartlarla devraldığını ve gerçek borç miktarını açıklayacaklarını belirten Onuk, “Salı günü saat 16.00’da kulüp binasında tüm basın mensuplarını bekliyoruz. Tüm soruların cevaplarını öğrenmek isteyen herkesi toplantıya davet ediyorum” dedi.
Onuk, toplantıda cevaplanacak sorular arasında eski kulüp başkanının icra sürecinin nedenini, devralma sürecindeki şartları ve kendilerine yöneltilen yıpratma çabalarının sebeplerini sıraladı.