Kelkit Hürriyet’in Rakibi Antalya Kepez

Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Kulübünün Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turundaki rakibi belli oldu.
Antalya’nın 2. Lig ekiplerinden Kepez Spor Futbol A.Ş. ile eşleşen temsilcimiz, 29, 30 veya 31 Ekim tarihlerinde daha sonra belirlenecek olan müsabaka programına göre oynayacak.
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen törenle yapıldı. Orhan Saka Konferans Salonu'nda düzenlenen, kulüp başkanları ve temsilcileri tarafından gerçekleştirilen kura çekimine TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin ile TFF Lig Yönetimi Direktörü Besim Yalçın eşlik etti.
3. Eleme Turu'nda, 2. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 32 takımın yanı sıra Trendyol Süper Lig'den 4, Trendyol 1. Lig'den 7, Nesine 2. Lig'den 9 ve Nesine 3. Lig'den 18 olmak üzere toplam 70 takım mücadele edecek. Müsabakalar tek maç eleme usulüne ve seri başı sistemine göre 29, 30 ve 31 Ekim tarihlerinde oynanacak, müsabaka programı ise daha sonra ilan edilecek. Müsabakalar, kurada küçük numarayı çeken takımların sahasında oynanacak ve galip gelen 35 takım tur atlayacak.