Kelkit Belediyesi İşletme amirliğinde değişim

31 Mart Yerel Seçimlerinden başarıyla çıkan Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz icraatlarına belediyenin üst düzey amirlerini değiştirme ile sürdürüyor.

Başkan Yılmaz, bir önceki dönemde etkin görevlerde bulunan İşletme amiri olarak görev yapan Davut Çakır, araçlar amiri Hızır Alkan ve temizlik işleri amiri Feramuz Yılmaz’ın görevlerine son vererek yerlerine yeni atamalar yaparak kendi A takımını oluşturdu.
Başkan Yılmaz, çalışma kadrosuna, İşletme amiri Veteriner hekim Murat Sayman, araçlar amiri İnşaat Mühendisi Hamza Yılmaz, temizlik işleri amiri Muhammet Yılmaz, satın alma sorumlusu iktisadi ve idari bilimler fakültesi maliye mezunu Zülkif Turan, atık su arıtma ve altyapı kanalizasyon hizmetleri müdürlüğüne çevre mühendisi Rahim Çalgan’ı getirdi.


Başkan Yılmaz; tarafından İşletme amiri görevi olarak görevlendirdiği Veteriner hekim Murat Sayman ile araçlar amiri İnşaat Mühendisi Hamza Yılmaz, önceki dönem belediye başkanı Aziz Nas, tarafından sözleşmelerini yenilenmeyerek görevlerine son vermişti. Bunun üzerine Veteriner hekim Murat Sayman ile inşaat mühendisi Hamza Yılmaz, hukuka başvurarak tekrar görevlerinin başına dönmüşlerdi.

Birimlerde yaşanan diğer değişim rüzgârının dikkat çeken İsimleri ise önceki dönem basın ve halkla ilişkiler görevlisi Sefa Seven ve satın alma sorumlusu Tayfun Zengin’in yeniden aynı görevlere getirilmesi oldu.