Kelkit Çevre yolu Can Almaya Devam Ediyor

Güne kaza haberleri ile başlayan çevre yolunda sürücüler, kaza haberleri ile günü tamamlıyorlar. Her defasında aynı senaryo, sadece plakalar farklı ama kazaların yine adresi Kelkit çevre yolu oluyor. 
Bu sefer kazaya karışan 24 AY240 plakalı hasisi oto İle 29 AAV 522 Plakalı motosiklet oluyor. Her zaman olduğu gibi yine Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve 112 acil servis aracı geliyor.  Motosiklet sürücüsü yaralı, hususi otonun sürücüsünde yara pere yoktur.


112 acil servis ekiplerince Kelkit Devlet Hastanesine kaldırılan Motosiklet sürücüsünün Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazada kullanılamaz hale gelen araçlar kaza mahallinden kaldırılıyor. Kazaya karışan araçlarda binlerce hasar bedeli geriye bırakıyor.


Gümüşhane Ekspres gazetesi olarak biz bu haberleri yazmaktan bıktık.  İlgililer ise okumaktan bıktılar mı bilmiyoruz.  Bilinen bir şey var ki bir sonraki kaza haberi saatte kaçta gerçekleşecek ve talihsiz sürücüler kimler olacaktır. Bu yolda dün gerçekleşen kazada 3 çocuk babası Halis Zorlu hayatını yitirmişti.