Kelkit Devlet Hastanesi’ne Yeni Başhekim Atandı

 Kelkit Devlet Hastanesi başhekimlik görevini geçici olarak yürütmekte olan Aşut köyü nüfusuna kayıtlı Uzman Doktor, Serdar Aydın görevi yeni atanan Başhekim Uzman Doktor Feyza Daltaban’a bıraktı.
Yeni  başhekim uzman doktor Feyza Daltaban 1987 yılında  Kelkit İlçemiz doğumlu olup  ilk ve orta öğretimini Kelkit’te tamamladı. 2010 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.
2010-2011 yıllarında Kelkit Devlet Hastanesi’nde Acil Servis'te Pratisyen Hekim olarak görev yaptı. 2011-2012 yıllarında Kelkit Söğütlü Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimi olarak çalıştı. 2013 yılında Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalında ihtisasa başladı.
 2018 yılında ihtisasını tamamlayarak Tıbbi Patoloji Uzmanı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne atandı. 2024 yılında Kelkit Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak atanmaktadır.
Evli ve üç çocuk annesi olan Uzman Doktor Feyza Daltaban’a Bizde Gümüşhane Ekspres haber ailesi olarak başarılar dileriz. Görevini başarıyla yürütmekte olan başhekim hemşehrimiz Uzm.Dr  Serdar Aydın'a göstermiş gayretlerden teşekkür ederiz.