Kelkit Halkı Emicesini Coşkuyla Karşıladı

Doğan Holding’e ait özel uçakla   Erzincan Yıldırım Akbulut  Havaalanına inen Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, geldiği Kelkit’te Coşku İle Karşılandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ 
Kelkit kaymakamı Kadir Algın, belediye başkanı Ünal Yılmaz, İş insanı Cuma Nas ve çok sayıda vatandaş ile Erzincan Hava limanında karşılanarak uzun araç konvoyu ile doğup büyüdüğü Kelkit’e doğru hareket etti.
15 Temmuz milli irade giriş kapısına geldiğinde kendisini karşılamak üzere bekleyen yüzlerce hemşehrisi tarafından kurbanlar keserek karşılandı. Kelkit’e özgü davul zurna eşliğinde halay çeken gençlerin arasına girerek horon oynayan Onursal başkan Aydın Doğan, daha sonra kendisine eşlik eden ellerinde Türk bayrakları bulunan atlılar ile ilçe merkezine hareket etti.

Aydın Doğan Caddesi ürerindeki dükkânlara asılı üzerine Aydın emice hoş geldiniz sen bizim gururumuzsun yazılı çeşitli pankartlar ile karşılanan Aydın Doğan, kendisini taşıyan aracıyla İlçe merkezinden geçerek istirahat etmek üzere ikametine gitti.
 Burada da kendisini bekleyen yakınları tarafından kurbanlar kesilerek karşılandı ve daha sonra hoş geldin ziyaretlerini kabul etmek üzere Hanesine çıktı.
Kendisine Bülent Ecevit'in sağ kolu,  55 ile 57. Hükümet dönemlerinde devlet bakanı olarak görev yapan   Hüsamettin Özkan, gazeteci Ertuğrul Özkök, Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Ak Parti İlçe başkanı Sadi Tüysüz, Belediye başkanı Ünal Yılmaz, başkan yardımcısı Seyit Tok,Şiran belediye başkanı Baki Kara, Deredolu Belediye başkanı Ökkeş Alkan ve Yeğenleri eşlik etti.

Aydın Doğan’ı Hanesinde Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Gümüşhane il başkanı Mete Kaya, Gümüşhane belediye başkanı Vedat Soner Başer, MHP merkez ilçe başkanı Nuh Alparslan Durdu, MHP Kelkit ilçe başkanı Şahin Demir, Köse belediye başkanı Turgay Kesler, Arzular belediye başkanı Çetin Rıza Tanış, Gümüşgöze belediye başkanı Celil Erdoğan, Ünlüpınar belediye başkanı Fikri Özer, il genel meclisi üyesi Hayati Azizoğlu,Ülkü ocakları Kelkit İlçe başkanı Mehmet Batuhan Yıldırım,  Kelkit Türk Eğitim-Sen ilçe başkanı Nihat Köksal ve Öbektaş belediye başkan adayı Emsal Demir ziyaret ederek hoş geldiniz her zaman yanınızdayız dediler. 
Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, gazetemiz Gümüşhane ekspres aracılığıyla “hemşehrilerine selamlarını iletilmesini ve Kelkit’i çok sevdiğini taşını toprağını havasını suyunu çok özlediğini Kelkit sınırları içerisine girdiğinde sanki yeniden dünyaya gelmiş gibi olduğunu “ söyledi.