Kelkit Hürriyet Kars 36 Spora Acımadı

Kelkit Hürriyet Spor Kulübü Kayıpsız Devam Ediyor “Uzatmalarda Gelen Tur”
Ziraat Türkiye kupası 1. eleme turunda Onuksports Kelkit Hürriyetspor, Kars 36 Spor’u 3-1 mağlup etti.
Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında, temsilcimiz Onuksport Kelkit Hürriyet Spor Kulübü Kars 36 Spor’u uzatmalarda 3-1 yenerek tur atladı.

Saat 14.00’de Kelkit İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sona erdi. İkinci yarı ile birlikte etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz mücadelenin 79’ncu dakikasında Talha Enes Dege ile öne geçti. Karşılaşmanın 90+2’nci dakikasında ise beraberlik golünü bulan Kars 36 Spor, 1-1'lik skorla mücadeleyi uzatmalara götürdü.
Uzatmaların ilk devresine de etkili bir oyunla başlayan temsilcimiz karşılaşmanın 102’nci dakikasında kazandığı penaltı atışını Ahmet Bahçıvan ile gole çevirdi. Uzatmaların ilk devresi de bu skorla sona ererken ikinci uzatma devresinin 120’nci dakikasında temsilcimiz Onuksport Kelkit Hürriyetspor Talha Enes Ege’nin golü ile 3-1 öne geçti. Bu sonuçla Ziraat Türkiye kupasında tur atlayan temsilcimiz ikinci resmi müsabakadan da galibiyetle ayrılmış oldu.
Temsilcimizin kendi evinde oynadığı ilk resmi müsabaka olan kupa mücadelesinde Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, ilçe kurum amirleri ve Kelkitli taraftarlar yalnız bırakmadı.