Kelkit Yeni Sanayi Sitesi Dolandırıcıların Adresi Olmaya Devam Ediyor

Kelkit yeni sanayi sitesinde parçacı yada başka bir dükkan sahibi gibi kendini sosyal medyadan tanıtan şahıslar ağlarına düşürdükleri kişileri dolandırıyorlar. 
Gazetemiz Gümüşhane Ekspresi arayan Çanakkale’nin Çan ilçesinden arayan Mustafa Dünya ( 65 ) isimli bir vatandaş” ben hayvancılıkla meşgul oluyorum hayvanlarımın getir götür işinde kullandığım Hyundai marka Kamyonetim arıza yaptı tamirciye götürdüm Motorda problem olduğu söylendi. Bende sosyal medya hesaplarından çıkma motor arama yaptım ve Kelkit yeni sanayi sitesi Atalay Oto’dan Lütfü Gülgün olarak kendini tanıtan bir kişi ile irtibat kurdum, kişinin istediği ücreti verdiği İBAN’ a gönderdim ambar ile bana gönderilecek olan ürün yaklaşık 10 gündür gönderilmediği gibi telefonlarıma da çıkan yoktur iddiasında“ bulundu. 

Oysaki bu tür dolandırıcıların varlığını geçmişte defalarca gazetemizde yazarak kamuoyuna duyurmuştuk.  Bu vesileyle bir kez daha duyurmuş olalım Son zamanlarda farklı illerde yaşayıp ağlarına düşürdükleri mağdurlarına Kelkit yeni sanayi sitesindeki bazı adresleri göstererek ihtiyaçları olan yedek parçayı temin edebileceklerini söyleyen dolandırıcılar verdikleri İBAN’ a ürünün ön ödemesi yada tamamını attırdıktan sonra sırra kadem basıyorlar. Yaşanan bu dolandırıcılık olayının son bulmasını diliyor, vatandaşların aynı duruma düşmemesi için uyanık olmaya davet ediyoruz.  Her ne sebepten olursa olsun vatandaşların temin etmek istediği ürünü teslim aldıktan sonra ücretini ödemeleri gerekir diye hatırlatıyoruz…