Kelkit’te Yine Çay’ın Tadı Kaçtı

Gümüşhane Otelciler, Lokantacılar, Kahveciler ve İşçileri Odası Başkanı İbrahim Bektaş ve Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yasin Zengin tartışma konusu olan çay fiyatlarında ortak karara vararak kamuoyuyla paylaştı.
Gümüşhane Otelciler, Lokantacılar, Kahveciler ve İşçileri Odası Başkanı İbrahim Bektaş’ın Çay’ın 7,5 lira olduğu yönündeki açıklamasına tepki gösteren Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yasin  Zengin, kendilerinin böyle bir zammının söz konusu olmadığını söylemişti. Gümüşhanelilere seslenen Oda Başkanı Zengin, 7.50 liradan çay satan iş yerlerinin Valilik,  Belediye veya Esnaf Odaları Birliği aranarak ihbarda bulunulmasını isteyerek tepkisini gösterdi.
Gümüşhane Otelciler, Lokantacılar, Kahveciler ve İşçileri Odası Başkanı İbrahim Bektaş ve Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yasin Zengin tartışma konusu olan çay fiyatlarında ortak karara vararak kamuoyuyla paylaştı. Yapılan ortak açıklamaya göre, yeni bir toplantı yapılıp fiyat tarifesi belirlenene kadar Gümüşhane’de kahvehanelerde çay eski fiyatından yani 5 TL olarak satılmaya devam edecek.