Kesler Gözyaşları Eşliğinde Toprağa Verildi

Muğla’da ailelerine ait su firmasında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler’ in yeğeni Emir Kesler, memleketi olan Köse’ye getirilerek gözyaşları eşliğinde ebediyete uğurlandı. 
Köse Belediye başkanı Turgay Kesler ve beraberinde ki aile üyeleri,  olayın duyulmasıyla birlikte Muğla’ya hareket ederek Emir Kesler ’in cenazesini     Köse’ye getirdiler. 
Köse merkez camisinde kılınan cuma namazının  ardından il müftüsü Hüseyin Gün’ün kıldırdığı cenaze namazı sonrası aynı ilçede aile kabristanına defin edilen 22 yaşında hayatının baharındaki Emir Kesler için tüm Köse’de olduğu gibi bölge halkı da gözyaşlarına boğuldu. 
Namaz sonrası Cenaze arabasına konularak aile kabristanlığına taşınırken merhum Kesleri’n cansız bedeni duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Mezarı başından biran olsun ayrılmayan anne ve babası hayli üzgün ayakta durmakta güçlük çekiyordu.
Ancak belediye başkanı Turgay Kesler biran olsun aileyi yalnız bırakmadı ve tüm cenazeye katılanlarla tek tek ilgilendi ve zaman zaman duygularına hakim olamayarak göz yaşlarına boğuldu.
Cenaze namazına Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Köse Kaymakamı Hatice Cemre İncesu, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Gümüşhane Ekspres haber ailesi olarak bizde merhuma rahmet kederli ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı dileriz.