Milletvekili Musa Küçük, DOKAP Toplantısına Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde faaliyette bulunan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının düzenlemiş olduğu ve Merkezi Giresun olan ve başkanlığa bağlı Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Trabzon, Tokat, Amasya, Çorum, Samsun ve Ordu illerinin Milletvekillerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya katıldı.
 Toplantıda Bölgelerin kalkınmasının hızlandırılması amacıyla ilgili kurum ve kuruluşların proje ve faaliyetlerinin uyum ve bütünlük içinde yürütülmesini sağlayacak eylem planları hazırlatılması ve bunların uygulanmasını koordine etmek, izlemek ve değerlendirmek adına Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından sunum yapıldı. 

Toplantıda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır her il için 4 adet stratejik ürün belirlenmesi ve bu ürünlerin ilin teşvik kapsamına bakılmaksızın gelen projelerin onaylanacağı müjdesi verildi. Daha sonra DOKAP'a bağlı il Milletvekilleri söz alarak kendi illeri hakkında talep ve önerilerini ilettiler.

 Milletvekili Musa Küçük, Gümüşhane için Turizm ve Sanayi Altyapısı Geliştirme, Tarım ve Kırsal Kalkınma ve Gıda ve Hayvansal Ürünler ile ilgili hazırlanacak projeler ile ilgili hem DOKAP başkanı hem de Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiğini bundan sonra Gümüşhane'de önümüzdeki dönem hazırlanacak projeler için umut verici sonuçlar alınacağını söyledi.