Nihat Zeyrek’ten Teşekkür

AK Parti’den 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için Kelkit’e Bağlı Gümüşgöze Belediye Başkan aday adayı olan Nihat Zeyrek şu açıklamalarda bulundu; “Proje ve hayallerimle doğup büyüdüğüm Gümüşgöze’ye hizmet etmek üzere Ak Parti'den Aday Adayı oldum.
Adaylık süreci boyunca şahsıma destek veren başta Eşim ve Çocuklarıma, akrabalarıma, partili, partisiz tüm vatandaşlara, Gazeteciler cemiyeti başkanı değerli dostum Sezayi Köprülü ve cemiyet yöneticisi arkadaşlarıma, Kuşakkaya gazetesi ve çalışanlarına,  İlimizde yayın yapan gazete ve haber sitelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aday Adayı olduğum geçen yaklaşık altı  aylık süre içerisinde Gümüşgöze  Beldeme dair sizlerle hayallerimi ve projelerimi paylaştım. Hayallerime ve projelerime sahip çıktınız. 

Kıymetli dostlar, kıymetli hemşehrilerim. Değerli Ak Parti Kelkit İlçe teşkilatı mensupları hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Genel Başkan yardımcısı Sayın Vedat Demiröz’ün katılımlarıyla Cumartesi günü Gümüşhane’de gerçekleşen  Ak Parti aday tanıtım programında Selvet Söylemez ismi aday olarak ilan edildi. Kendisine başarılar diliyorum. 

Kıymetli dostlar, sevgili hemşehrilerim. Bir kardeşiniz olarak, bilinmesini isterim ki her zaman beldemin geleceği için, gelecek yüzyılı için buradayım. Projelerimle Beldemizin hizmetinde olmaya devam edeceğim.Sağolun var olun sevgiyle kalın . ” dedi.