Öğrencilerin Karne Hediyeleri Ülkü Ocaklarından

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, bu gün karnesini alan öğrenciler için sürpriz bir program hazırlayarak çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Coşkun, 2023- 2024 eğitim yılını tamamlayan binlerce öğrencinin karne heyecanı yaşadığını hatırlatarak, Ülkü Ocakları olarak çocukların karne heyecanına ortak olduklarını söyledi.
Fatih Parkında düzenledikleri programla 10.00-17.00 saatleri arasında karneleriyle gelen tüm öğrencilere çeşitli hediyeler verdiklerini kaydeden Coşkun, "Karnelerini alan öğrenci kardeşlerimizin sevinçlerine ortak olmak istedik. Bu nedenle karnesiyle gelen öğrencilere çeşitli hediyeler, sürpriz oyuncaklar veriyoruz. Ayrıca Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimizin hazırladığı Türk büyükleri okuma kitapları, bilgi akını, Odak 2023 yazılımı ve yüz boyama gibi hediyelerimiz var" dedi.
Karnesi güzel olan ilk 50 kişiyi de Sema Doğan Yaşam Alanında çeşitli eğlenceler düzenleyeceklerini ifade eden Coşkun, "Ülkü Ocakları Gümüşhane il başkanlığı olarak Türk gençliğinin her zaman her koşulda yanındayız" diye konuştu. Düzenlenen etkinliğe MHP Gümüşhane milletvekili Musa Küçük, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, Ülkü Ocakları Başkanı Sadık Coşkun ve MHP Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Nuh Alparslan Durdu katıldı.