Şampiyonlardan Kelkit Türk Eğitim-Sen'e Ziyaret

Dünya ve Avrupa genelinde düzenlenen Kickbox Şampiyonlarında derece alan Gümüşhaneli milli sporcular, Emine Arslan, Feyzanur Azizoğlu ve Can Ahmet Yılmaz Kelkit Türk Eğitim-sen ailesini ziyaret etti.
Kelkitli şampiyonlar dün akşam Kelkit Türk Eğitim-sen İlçe Başkanı Nihat Köksal'ın Gümüşgöze beldesinde misafiri oldu. Başkan Köksal ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizi, ilimizi ve ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederek Ay-yıldızlı Türk Bayrağını göklerde dalgalandıran, İstiklal Marşımızı okutup başarılarıyla göğsümüzü kabartan şampiyonlarımızı, şehrimize ve ülkemize yaşattıkları bu sevinç ve gururdan dolayı tebrik ediyorum, başarıları daim olsun” dedi.
Kelkit Türk Eğitim-Sen Ailesi olarak spora ve sporcuya olan sevgi ve desteklerinin her zaman  devam edeceğini belirten Başkan Köksal, Türk halkının gurur ve iftihar kaynağı şampiyonlara bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretin devamında ise Kelkit Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanı Nihat Köksal tarafından Emine Arslan, Feyzanur Azizoğlu ve Can Ahmet Yılmaz için pasta kesilerek, kendilerine çiçek taktim edildi.