Sponsorluk Anlaşmazlığı Gerginliği: Ekrem Onuk'tan İddialara Yanıt

Onuksports Kelkit Hürriyetspor Başkanı Ekrem Onuk, Gümüşhanespor yönetiminin kendisi hakkında asılsız iddialarda bulunduğunu belirtti.
Gümüşhanespor, kulübün resmi sayfasından yaptığı açıklamada, Onuksports’un yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle, aralarındaki göğüs sponsorluk anlaşmasını tek taraflı iptal ettiklerini duyurmuştu.
Ekrem Onuk, iddialara yanıt vererek, böyle bir anlaşmanın hiç yapılmadığını savundu.
Onuk, "Gümüşhanespor benimle güya göğüs sponsorluğu anlaşması imzalamış. Yok böyle bir anlaşma. Varsa çıkarıp imzaladığımız anlaşmanın belgelerini göstersinler. Bu açıklamalarla beni baskı altına almak istiyorlar." diye ifade etti
Ayrıca, Kelkit Hürriyetspor olarak Gümüşhanespor’a maddi destek sağladıklarını belirten Onuk, Gümüşhanespor tesislerinde kamp yapmalarına karşılık tesisin doğalgaz borcunu ödediğini ve kamp malzemeleri konusunda da yardımcı olduklarını kaydetti.
Onuk, “Gümüşhanespor Başkanı Erol Ocaklıbir ortamda Gümüşhanespor’a yardım için benden para istedi. Bende sözel olarak, benden 250 bin yazabilirsin dedim. Olay bu. Başka yaptığımız hiçbir anlaşma yok. Eğer varsa imzalanmış bir kağıt, çıkarıp göstersinler. Ben Kelkitliyim, bu tür tartışmaların gereksiz olduğunu ve bölgedeki kulüplerin birlik içinde olması gerektiğini düşünüyorum." dedi.