TÜGVA İl Temsilciliği Güneydoğu Anadolu Turuna Çıktı

Türkiye Gençlik Vakfı Gümüşhane İl Temsilciliği olarak 24-25-26 Mayıs tarihlerinde Güneydoğu Anadolu turu gerçekleştirdi.
Ziyaretlerinin İlkini Kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış ve hâlâ yapıyor olan kültürü ve tarihiyle geleceğimize ışık tutan Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır a ziyaret ile başlanan tur eksilmeden devam edecektir. 

Tura dair düşüncelerini paylaşan TÜGVA İl temsilcisi İsrafil Nas,” Gençlerimiz bizim geleceğimiz onlara vermiş olduğumuz sözlerimizi yerine getirmek bizleri mutlu ediyor. Bir geziden ziyade tarihe ve medeniyetlere yolculuk olarak görebileceğimiz, gençlerin bu tarihi ve maneviyatı yüksek olan şehirlerimizi görmesi ve havasını teneffüs etmesi Onlar için sadece bir geziden ibaret değil, tarihle buluşmaları anlamı taşımaktadır. Bizler TÜGVA olarak gençlerimizi geleceğe hazırlarken en büyük kaynağımız geçmişimizdir.
Bundan sonrada gençliğimiz için güzel şeyler yapmaktan asla geri durmayacağız yorulmayacağız ve usanmayacağız. Bizler biliyoruz ki hayali ve hedefi olanlar kendinden feda etmek zorundadır. Bizim hayalimiz ve hedefimiz imanlı, ahlaklı Vatana ve millete faydalı milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmektir. Üstadın dediği gibi; Tohum saç bitmezse toprak utansın, Hedefe varmayan mızrak utansın,
Ey gidi küheylan koşmana bak, Çatlarsan doğuran kısrak utansın” ifadesinde bulundu.