Turan Korkut Adına Yaptırılan Salon Hizmete Açıldı

Kaymakam Nuri Okutan Ortaokuluna, Merhum  Kelkit İlçe Eski Seçim Müdürü Turan Korkut adına eşi Asuman Korkut, kızı Burcu Özlem Sunur ve oğlu tarafından tüm tefrişatı tamamlanarak muntazam bir konferans salonu kazandırıldı.

Salonun açılışına Kelkit Kaymakamı Aziz Onur Aydın, Belediye Başkanı Aziz Nas, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Kaya, okul müdürleri ve hayırsever ailenin yakınları katıldı.

Salon açılış programında Turan Korkut'un özgeçmişi aynı zamanda okulun öğrencisi torunu tarafından okundu. O sırada merhumun kızı Burcu Özlem Sunur’ın duygularına hakim olamadığı gözlemlendi.

Okul yönetimi ve okul aile birliği tarafından hayırsever aileye plaket takdimi yapıldı. Salon programı açılışı sonrası TIMSS'te Uluslararası matematik ve fen bilimleri dersi sınavında ülkemizi temsil edecek olan 5.sınıfta bulunan  öğrenciler kaymakam ve belediye başkanı tarafından ziyaret edildi.

Biz de Gümüşhane Ekspres Haber ailesi olarak  hayırsever ailenin merhum eşine Allah'tan rahmet diler, TIMSS matematik fen alanındaki  uluslararası sınavda ülkemizi temsil edecek olan Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulu öğrencilerine başarılar dileriz.