Vali Tanrısever’den Kuşakkaya’ya ziyaret

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever Kuşakkaya Gazetesi’ni ziyaret etti.

Gazetemiz kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Turan Tuğlu, İmtiyaz Sahibi Sezai Köprülü ve Dt. Çetin Işık’ın hazır bulunduğu ziyarette, Gümüşhane gündemi üzerine istişarelerde bulunuldu.
Gümüşhane’nin özellikle turizm alanında büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Vali Tanrısever; “Bu potansiyeli harekete geçirmek için el birliği ile çalışmamız gerekiyor. Son olarak incelemelerde bulunduğumuz ve dünya turizminde söz sahibi olacağına inandığımız Satala Antik Kenti, bu potansiyellerden sadece birisi. Turizm anlamında yapacak çok işimiz var” dedi.
2 Haziran’da seçim yapılması beklenen ancak YSK tarafından seçimin yapılmayacağı açıklanan Tekke Beldesi için de açıklamalarda bulunan Vali Tanrısever; “İlimizin en yakın beldesi olması sebebiyle Tekke’yi çok önemsiyoruz. Seçimin olmaması beldemizdeki hazırlıklarımızı yapmamıza engel değil. Başta belediye hizmet binası ve doğalgaz olmak üzere birçok konuda girişimlerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Turan Tuğlu ise, Sayın valimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederken, yapılacak her tür çalışmaya Kuşakkaya Gazetesi olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Haber: Zeynep KAYA