Vekil Köse; Recep Tayyip Erdoğan İçin Oy İstedi

Gümüşhane milletvekili Av. Celalettin Köse geldiği Kelkit’te çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.
İlk ziyaretini Kelkit belediyesine gerçekleştiren Milletvekili Köse; “28 Mayıs Pazar günü (yarin)  yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Cumhurbaşkanımızı tekrar rekor oyla seçerek Kelkit Kendi rekorunu kırması gerekir” dedi.
Belediye ziyaretinin ardından ilçe esnafı ve cumartesi günleri kurulan pazarcı esnafını ziyaret eden Vekil Köse, esnafın hal ve hatırlarını sordu ve yarin gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan için hemşehrilerimizden destek istedi.
Milletvekili Av. Celalettin Köse’ye Belediye Başkanı Aziz Nas, ilçe Başkanı Sadi Tüysüz, Gençlik kolları başkanı Musa Demir, İl genel meclis üyeleri Sami Tuncay, Mustafa Demir, Belediye meclis üyesi Osman Doğan, ilçe teşkilat üyeleri ve Milletvekili adayı Ünal Yılmaz eşlik etti.
Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardında Şiran ilçesine gitmek üzere ilçeden ayrılan Milletvekili Köse,”bundan böyle ilçeyi sık sık ziyaret ederek kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz “ifadesinde bulundu.