Yenidoğan Çetesinde Olduğu İddia Edilen Yılmaz, CHP’den İstifa Etti

‘Yenidoğan çetesi’nde olduğu iddia edilen başhekim Dr. A. Atilla Yılmaz dün CHP den istifa etti. HalkTV’nin aktardığı habere göre, lisansı iptal edilen hastane listesinde olan Beylikdüzü Medilife Hastanesi'nin başhekimi Dr. A. Atilla Yılmaz'ın da Ak Parti Beylikdüzü Belediye başkanlığı için 2 kez aday olduğu ortaya çıktı.

Yenidoğan çetesi soruşturmasında ismi yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Ahmet Atilla Yılmaz, dün CHP'den istifa etmişti.
Aslen merkez Gümüşhaneli olan ve AK Parti’den 2 kez Gümüşhane Milletvekili olmak için aday adayı olan Dr. A. Atilla Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP den meclis üyeliğine seçilmişti. Dr. Yılmaz’ın istifa sebebinin ise Yenidoğan çetesi ile bağlantılı olduğu iddia edildi.
Bebek ölümleriyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor
Bebek ölümlerine sebep olan Özel Avcılar Hospital Hastanesi, Özel TRG Hospitalist Hastanesi, Özel Birinci Hastanesi, Özel Güney Hastanesi, Özel Bağcılar Medilife Hastanesi, Özel Beylikdüzü Medilife Hastanesi, Özel Reyap İstanbul Hastanesi, Özel Şafak Hastanesi Bağcılar, Özel Silivri Kolan Hospital Hastanesi ve Çorlu Reyap Hastanesi'nin ruhsatları dün iptal edildi.
Eski sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun hastanesi olan Avcılar'daki Özel Avcılar Hospital'in lisansı iptal edilmesinin ardından bebeklerinin hastaneden çıkarmak isteyen aileler, hastanede yaşanan katliamlara isyan etti. Bebek ölümleriyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.