Kelkit'te Şeytan'ın Bile Aklına Gelmeyen Hırsızlık Olayı Gerçekleşti

KELKİT 19.03.2025 - 13:25, Güncelleme: 20.03.2025 - 03:05
 

Kelkit'te Şeytan'ın Bile Aklına Gelmeyen Hırsızlık Olayı Gerçekleşti

Engelli Vatandaşın Akülü Sandalyesini Çaldı, Polisten Kaçamadı
Engelli Vatandaşın Akülü Sandalyesini Çaldı, Polisten Kaçamadı Kelkit’te engelli bireye ait akülü tekerlekli sandalyeyi çalan şahıs, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.  Kelkit Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve talimatlarıyla Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmada, engelli bireye ait akülü tekerlekli sandalyeyi çalan şahıs aracında yakalandı.  Olay, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesi Bahçelievler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi. Engelli bir vatandaşa ait akülü tekerlekli sandalyenin çalınması olayı ile ilgili çalışmalara devam eden ekipler, çevrede yapılan detaylı araştırmada ve kamera incelemesinde olayı gerçekleştirdiği tespit edilen kamyoneti Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde kasasında çalınan akülü tekerlekli sandalye ile ele geçirdi.  Araç sahibi Y.K. isimli şahıs yakalanarak hakkında Açıktan Hırsızlık (TCK-141) suçu kapsamında adli işlemlere başlanıldı. Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçluyla yönelik mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.   
Engelli Vatandaşın Akülü Sandalyesini Çaldı, Polisten Kaçamadı

Engelli Vatandaşın Akülü Sandalyesini Çaldı, Polisten Kaçamadı
Kelkit’te engelli bireye ait akülü tekerlekli sandalyeyi çalan şahıs, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. 
Kelkit Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve talimatlarıyla Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmada, engelli bireye ait akülü tekerlekli sandalyeyi çalan şahıs aracında yakalandı. 
Olay, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesi Bahçelievler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi. Engelli bir vatandaşa ait akülü tekerlekli sandalyenin çalınması olayı ile ilgili çalışmalara devam eden ekipler, çevrede yapılan detaylı araştırmada ve kamera incelemesinde olayı gerçekleştirdiği tespit edilen kamyoneti Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde kasasında çalınan akülü tekerlekli sandalye ile ele geçirdi. 
Araç sahibi Y.K. isimli şahıs yakalanarak hakkında Açıktan Hırsızlık (TCK-141) suçu kapsamında adli işlemlere başlanıldı.
Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçluyla yönelik mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gumushaneekspres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.